onsdag den 21. oktober 2015

Valg til behandling af kronisk nyresvigt


Valg til behandling af kronisk nyresvigt

Valg til behandling af kronisk nyresvigt

Beskadigelse eller mindske deres funktion i 3 måneder eller mere nyre. Kronisk nyresygdom er forårsaget af skader på nyrerne. Normale, raske nyrer fjernes fra blodet for affaldsstoffer og overskydende vand, som i form af urin udskilles. Nyrerne er også involveret i kontrollen af ​​blodtryk og dannelsen af ​​røde blodlegemer (RBC). Ved kronisk nyresygdom, er nyrefunktionen forringes, så de kan ikke fjerne toksiner fra blodet som sunde nyrer. Sygdommen inddeles i fem faser, som varierer i taktik patienten og risikoen for at udvikle slutstadiet nyresvigt og hjerte-kar-komplikationer.

Hvis en patient med nyresygdom ikke kan modtage rettidig og effektiv behandling, kan hans tilstand udvikle sig til kronisk nyresvigt, kronisk nyresvigt kan være en systemisk sygdom, for eksempel, hjertesvigt, forhøjet blodtryk, selv så sent som symptomerne på uræmi. For patienter med kronisk nyresvigt, vigtigst af alt, for at forhindre ændringer i nyrefunktionen, mens og behandle den primære sygdom. Ud over dialyse og nyretransplantation, mikro-kinesisk medicin er meget effektiv, kan det bidrage til gradvist at reducere antallet af dialyse og endda slippe af dialyse.

Mange årsager kan øge beskadigelse af nyrer, for eksempel forurening af vand eller elektrolyt forstyrrelser. Desuden bør patienter med kronisk nyresvigt være opmærksom på en fornuftig kost. Det skal forbruge mindre protein Spis protein med høj biologisk aktivitet, og bør tilføje visse vitaminer og aminosyrer. Patienter skal spise de essentielle aminosyrer, der effektivt kan forbedre urinvejssymptomer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213