fredag den 30. oktober 2015

Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt


Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt

Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt

Med nedgangen i nyrefunktion, vil patienter med nyresvigt lider flere symptomer. de mest almindelige er søvnløshed. fald i kvaliteten af ​​søvn påvirker ikke kun resten af ​​patienten.

Det vil påvirke liv og arbejde af patienter, endnu vigtigere, hvis patienten har symptomer på søvnløshed, så det vil være vanskeligt at kontrollere nyresygdom. på grund af smerter, patienter med nyresvigt ønsker at kende de årsager og behandlingsmuligheder for søvnløshed.

Årsager til søvnløshed patienter med nyresvigt:

Nedsat nyrefunktion kan resultere i en stigning i metaboliske affald, disse toksiner forårsage skade på nervesystemet, vil patienten føler svimmelhed, hovedpine, søvnløshed og andre symptomer. Desuden patienter frygter for deres sygdom og smerte, ofte vedrører, er det også årsagen til søvnløshed patienter.

Behandling af søvnløshed på grund af nyresvigt:

For det første skal patienterne overholde en god måde at leve på, en bevægelse, såsom gåture, tai chi og yoga og andre blide bevægelser, disse er egnet til patienter med nyresvigt, vil trafikken bidrage til at regulere humør, befordrende at sove. Patienterne også nødt til at opretholde en god stemning, slappe deres sind. Der er en nem kost, fordi krydret mad stimulerer endokrine dårlige, som også påvirker søvn.

Men hvis vi ønsker at helbrede søvnløshed i princippet, for at finde måder at genoprette nyrefunktionen, forbedre livskvaliteten. Så den bedste måde at mikro-kinesisk medicin Osmotherapy vores hospital Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, restaurering af nedsat nyrefunktion, formålet med inddrivelse den oprindelige struktur i nyren. blot forbedrer nyrefunktionen, kan patienten sove godt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213