fredag den 30. oktober 2015

Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed


Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed

Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed

Nogle patienter har polycystisk nyresygdom ofte klager over træthed kan påvirke livskvaliteten. Her vil vi hjælpe folk med at lære mere om polycystisk nyresygdom og træthed, jeg håber, der kan hjælpe dem med at forbedre deres livskvalitet.

Polycystisk nyresygdom kan påvirke de røde blodlegemer, forårsager træthed så. Sunde nyrer kan hjælpe producere erythropoietin (EPO), er det for røde blodlegemer producerer et stof er vigtig. nyresygdom patienter polycystisk, kan væksten af ​​cyster komprimere omkring nyrevæv, vises symptomer på iskæmi og hypoksi og ikke at virke. efter nyrefunktion er nedsat, kan EPO secerneres, resulterer i erytrocytterne vil falde. røde blodlegemer, der er ansvarlige for at transportere oxygen til alle dele af kroppen. Nu kan kroppen ikke får nok ilt, patienter polycystisk nyresygdom træthed nemt.

Hvis en patient lider af træthed, bør han gå til hospitalet til undersøgelse, så tjek for anæmi. anæmi ikke blot kan føre til træthed, udover at medføre tab af appetit, kvalme, opkastning, hovedpine og andre symptomer, og alvorligt påvirker livskvaliteten. Generelt er den bedste behandling af kronisk anæmi, er sygdommen behandles.

Eksperter siger Nyre, nyresygdom patienter polycystisk med det vigtigste er at reducere cyste, reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. I dette tilfælde kan nyresygdom patienter polycystisk forhindre kronisk nyresvigt, hæmodialyse, og derefter en nyretransplantation. nyresygdom patienter polycystisk kan nyrefunktion er faldet, uden nogen tilsyneladende symptomer.

Således ved begyndelsen af ​​behandlingen er det meget vigtigt. Hvis nyrefunktionen bliver bedre, kan træthed polycystisk nyresygdom og andre symptomer effektivt at forbedre livskvaliteten kan forbedres. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213