lørdag den 31. oktober 2015

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler


Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler

Et højt kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom, og klart klar over det, er det nyttigt til behandling af denne sygdom, så folk ønsker at vide mere information om det. Så, hvad er symptomerne på højt kreatinin niveauer, og hvordan man behandler?

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau er?

kreatinin begynder at stige, hvilket betyder, at omkring halvdelen af ​​de berørte nyrefunktion. Således for patienter med høje kreatinin niveauer er forbundet med nyreproblemer, har de tendens til at have følgende tegn og symptomer:

1. Fordøjelsesproblemer såsom dårlig appetit, kvalme og opkastning

2. Skummende urin

3. Blod i urinen

4. Hævelse

5. Træthed

6. Hudproblemer såsom tør hud, gul hud og kløende hud

7. Ændringer i urin, såsom hyppig vandladning om natten, nedsat urinproduktion, og anuri

8. Højt blodtryk

Sådan behandler høje niveauer af kreatinin?

Kreatinin niveau afspejler tilstanden af ​​nyrerne. Høje niveauer af blod kreatinin indikerer nyre blev såret og mistede nyrefunktion. Så hvis du ønsker at mindske den høje kreatinin niveau, er det nødvendigt at genoprette skadede nyrer.

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, kan det reparere og beskytte beskadigede nyrer resterende de stigende blodkar, anti-inflammatoriske og anti-trombose. Samarbejdet med vores behandling, kan det løse problemet fra roden af ​​nyrerne. Med denne behandling, kan mennesker lever med sygdommen i lang tid, og til at nyde en høj livskvalitet.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779