tirsdag den 27. oktober 2015

Grundlæggende kendskab til polycystisk nyresygdom


Grundlæggende kendskab til polycystisk nyresygdom

Grundlæggende kendskab til polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en nyrelidelse passeret gennem familier. Det er kendetegnet ved en flerhed af børster med forskellige størrelser. Der er tre typer af polycystisk nyresygdom: autosomal dominant polycystisk nyresygdom, polycystisk nyresygdom, autosomal recessiv og erhvervede cystisk nyrer. Polycystisk nyresygdom kan også beskadige lever, bugspytkirtel og hjerte, hjerne, i sjældne tilfælde.

Autosomal dominant polycystisk nyresygdom forekommer hos både børn og voksne, men det er meget mere almindelig hos voksne. Symptomerne normalt vises ikke, før midaldrende. Autosomal recessiv polycystisk nyresygdom manifesterer sig i barndommen. Det er langt mindre udbredt end nyresygdom, autosomal dominant polycystisk men det har en tendens til at være meget alvorlig og værre hurtigt, og det fører som regel til døden i barndommen. Erhvervet cystisk nyresygdom hos børn og voksne, er tilbøjelige til at udvikle sig i mennesker, der er i hæmodialyse eller peritonealdialyse cyster. Risikoen for erhvervede cystisk nyresygdom stiger med det antal år, folk er i dialyse.

Hvad der forårsager polycystisk nyresygdom

● medfødt dysplasi eller mutantgen

● Toksiner: Toksiner kan beskadige alle typer af celler, væv og organer. Og dette er en af ​​de vigtigste årsager til medfødt dysplasi eller mutantgen.

● Infektioner: Infektioner kan foretage interne ændringer i miljøet, der vil skabe betingelser for genet forandring cyste. I dette tilfælde er den aktivitet faktor indre cyster steget, så væksten af ​​cyster er accelereret. Almindelige infektioner omfatter: urinvejsinfektioner, infektioner i mave-tarmkanalen, hud, infektion i øvre luftvejsinfektion, traumer infektion og så videre.

● kost og livsstil Urimeligt kostvaner kan føre til opstår mange sygdomme. Dink alkohol og rygning kan fremskynde ekspressionen af ​​gener og væksten af ​​cyster.

● For meget psykisk pres eller i dårligt humør: En dårlig humør kan reducere immunitet af mennesker, i dette tilfælde, kroppen er let at blive angrebet af bakterier eller virus.

Selv hvis en person bærer et gen cyste, kan han aldrig vide, at han er en potentiel polycystisk nyresygdom patienter; forskellige mennesker har forskellige vækstrate for cyste, som er forbundet med de levende vaner og miljø. Når disse cyster nedsat nyrefunktion, til en vis grad, vil blive anbefalet for dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779