fredag den 23. oktober 2015

Efter dialyse renal kreatinin 8.9 fase er ikke reduceret

Efter dialyse renal kreatinin 8.9 fase er ikke reduceret

En af mine slægtninge er en patient af nyresvigt, og hans kreatinin niveau på 8,9, lægerne fortalte ham, at det er nødvendigt at tage dialyse. Men problemet er, at efter dialyse, serum kreatininniveauer forblev uændret. Hvorfor var denne situation?

Hvorfor ikke ændre sig efter dialyse kreatinin 8.9?

I klinikken, dialyse er en almindelig måde at reducere de høje kreatinin niveauer, så de fleste mennesker tror, ​​vil kreatinin niveau falde efter dialyse. Men du kan ikke vide, at utilstrækkelig dialyse og andre faktorer, der kan forblive kreatinin niveauer, selv efter dialyse.

Hvorfor den manglende dialyse ikke kan reducere det høje niveau af kreatinin?

Du ved, dialyse kan fungere som en nyre kan gøre arbejdet af nyrerne, tilbagetrækning af overskydende væske og toksiner og affaldsprodukter i blodet, kan dialyse bremse nogle af symptomerne på nyresvigt, såsom høj kreatinin niveau vil blive reduceret. ikke desto mindre utilstrækkelig dialyse undladt at nå dette mål derfor selv efter dialyse kreatinin niveau er fortsat høj.

Hvordan man kan reducere det høje kreatinin, hvis der ikke er dialyse?

En vigtig stykke af rådgivning, der gør en sund kost, du ved, at en sund kost ikke blot kan reducere de høje creatininniveauer og kan forbedre resultatet. men et centralt punkt for at reducere det høje kreatinin at finde nogle alternative metoder til behandling, det kan hjælpe patienterne bedre liv.

Her opfordrer jeg dig til mikro-kinesisk medicin Osmotherapy - den mest berømte nyskabelse af traditionel kinesisk medicin, kan det gøre reparation af beskadigede væv af nyrerne og beskyttelse af den resterende nyrefunktion mod yderligere skader nyrefunktion forbedret. Hvis nyresvigt før dialyse, er det muligt at få denne behandling, kan de leve godt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213