torsdag den 22. oktober 2015

Symptomer på patienter og behandling af kronisk nyresygdom i etaper 3


Symptomer på patienter og behandling af kronisk nyresygdom i etaper 3

Symptomer på patienter og behandling af kronisk nyresygdom i etaper 3

Patienter med kronisk nyresygdom normalt føler træthed, hævelse af ekstremiteterne; åndenød; Ændringer i vandladning (skum, dyb orange, brun, brun eller rød, når den indeholder blod og tisse mere end normalt, eller mindre); Smerter i ryggen. Her er symptomerne på patienter med kronisk nyresygdom. Hvis du har et spørgsmål om nyrerne, kan du sige med vores on-laynt læge

Patienter med kronisk nyresygdom i tredje fase, som er en del af afsnit 2. Glomerulære filtrationshastighed (GFR), 3A er 45-59 ml / min, og 3B reduceret niveau af GFR 30-44 ml / min.

På grund af nedsat nyrefunktion, affaldet dannes i blodet. Mere tilbøjelige til at udvikle komplikationer af nyresygdomme, såsom forhøjet blodtryk, anæmi (mangel på røde blodlegemer) eller tidlig knoglesygdom, søvnproblemer på grund af muskelkramper eller uro i benene.

En mikro-kinesisk medicin Osmotherapy kan lindre symptomerne. Kinesisk medicin kan ikke kun reparere skaden, men også at regulere uorden og ubalance i det interne miljø og bidrage til skabelsen af ​​fysisk magt og genopbygningen af ​​immunsystemet.

Sunde nyrer ren blodet ved at fjerne overskydende væske, affald og giftstoffer. De bidrager også til at regulere blodtrykket, hormoner, blodceller og til at holde knoglerne stærke. Med udviklingen af ​​kronisk nyresygdom, nyrerne mister deres evne der holder kroppen sund. Nedsat nyrefunktion, og forårsager flydende affald og giftstoffer ophobes i blodet. Andre komplikationer, såsom forhøjet blodtryk, anæmi og svage knogler kan forekomme. Disse komplikationer kan forekomme langsomt over en længere periode.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!