onsdag den 21. oktober 2015

Hvordan undgår polycystisk nyre naturopati i hverdagen


Hvordan undgår polycystisk nyre naturopati i hverdagen

Hvordan undgår polycystisk nyre naturopati i hverdagen

Sammenlignet med andre typer af nyresygdom, polycystisk nyresygdom, er sandsynligvis den mest frygtede sygdom. Dette er ofte benævnt PBP, sin genetiske lidelse, der forårsager mange alvorlige problemer. Her for at dele et par enkle påmindelser og forholdsregler. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger gratis.

For de fleste patienter, polycystisk uden tydelige symptomer i de tidlige stadier, kan det minde patienter nyreskader. Værre, når sygdommen er brudt ud, denne situation er meget farlig sygdom. Faktisk sygdommen omkring 50% vil blive re-nyresygdom og kræver dialyse eller en nyretransplantation. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe dig med at undgå dialyse. Eventuelle spørgsmål? Udgivet følgende meddelelse, så kan vi hjælpe dig.

1 Forebyggelse af infektion

Når patienter blev inficeret med polycystisk nyresygdom, vil blodet transporteres til nyrerne. For eksempel TUE (luftvejsinfektion) eller koldt let føre til polycystisk nyresygdom. Polycystisk nyresygdom er vanskelige at helbrede, men det kan hjælpe patienter til at opretholde en stabil tilstand. Når den kolde virus invaderer det menneskelige legeme, vil polycystisk nyresygdom tilbagefald. Således i det daglige liv af patienten, er opmærksomme på kolde og varme bidrager til patientens tilstand. Desuden kan passende motion forbedre immunsystemet hos patienter.

2, teknologisk magt

Salt og fedt vil øge byrden på patientens nyrer, forårsager nyresygdom polycystisk nyresygdom. Derfor, for at kontrollere salt indtag, opretholde en let kost, drik masser af vand, drikke mindre alkohol til fordel for patienten.

3, kontrollere højt blodtryk og forebygge skader

Hypertension er en farlig patient, vil det også forårsage en række sygdomme. Desuden kan traumer og forbrændinger forårsage renal tubulus overbelastning og variationer. Som begge er ikke befordrende for sygdomsstatus af patienterne.

Det er således en fordel for patienter af PRP til at opretholde en sund kost. Ønsker du at vide mere detaljer, eller du er interesseret i kinesisk medicin? Send e-mail til vores asya.yue@mail.ru, min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vi ser frem til at høre fra dig!