torsdag den 22. oktober 2015

Sådan behandler proteinuri i kronisk nyresvigt?


Sådan behandler proteinuri i kronisk nyresvigt

Sådan behandler proteinuri i kronisk nyresvigt?

Sådan behandler proteinuri i kronisk nyresvigt? Proteinuri er et almindeligt symptom på kronisk nyresvigt, hvis ikke velkontrollerede, kunne det fremskynde udviklingen af ​​sygdommen. det er fordi de proteiner i blodet har mange vigtige funktioner: at beskytte dig mod infektion, hjælpe blodprop, og holde cirkulationen af ​​væske i kroppen.

Vi udelader andre faktorer skum urin. normal glomerulær membranfiltrering selektivt filtrering plasmaproteiner, effektivt kan forhindre de fleste proteiner frafiltreres en minimal mængde protein i plasmaet ved glomerulusfiltratet. til patienter med kronisk nyresvigt, er glomerulære filtrationshastighed blevet beskadiget, åbning af filteret bliver mere negativ ladning i filtermembranen bliver svag, vil proteinet sive ud i urinen, så der var proteinuri.

Sådan behandler proteinuri i kronisk nyresvigt?

i klinisk praksis, behandling applikationer almindeligt anvendte ACE-hæmmere. Ikke desto mindre må vi fokusere på reparation af den glomerulære filtrationshastighed. nefrotiske eksperter anbefaler brugen af ​​mikro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle proteinuri hos patienter med kronisk nyresvigt.

Medicin Micro-kinesisk medicin Osmotherapy terræn til 1/10000 af den oprindelige størrelse. Naturlægemidler poser, som indeholder snesevis af urter i vådt flydende penetrant, og derefter placeret i ryggen. ved omvendt osmose, de aktive stoffer direkte ind i huden, ved at virke på nyrerne. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy hjælper med at fjerne stagnation eller blodprop nedbrydning af ekstracellulær matrix, og vasodilatation, fremme af blodcirkulationen i nyrerne.

Således kan det regenereres nyreskader og forhindre yderligere forværring af nyrefunktionen. hvordan flere og flere nyrefunktion gradvist vil proteinuri gradvist forbedre, og endelig forsvinder. Det kan ikke kun behandle proteinuri, kronisk nyresvigt og andre symptomer, men også hjælpe med at forhindre dialyse og nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213