onsdag den 21. oktober 2015

Brandy gavner patienter med polycystisk nyresygdom


Brandy gavner patienter med polycystisk nyresygdom

Brandy gavner patienter med polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom - en arvelig sygdom, som er karakteriseret ved dannelsen af ​​multiple cyster (kavitetsdannelse) i nyrevævet. Dette vil påvirke hele familien. Omkring 50% af mennesker med denne sygdom vil udvikle end-stage nyresygdom og kræver dialyse eller en nyretransplantation. Følgende artikel kan hjælpe dig med at forstå mere om din sygdom og sundt liv. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger gratis.

Brandy er destilleret vin. Det indeholder generelt 35-60% vol, og er ofte brugt som en drink efter middagen. Det er lavet af gærede druer eller anden frugt er produceret. Men disse produkter generelt betegnes som livets vand, især i Frankrig.

Ifølge nogle kemikere og ernæringseksperter, det har gavnlige virkninger på fordøjelsen jævnligt drikker cognac. Faldet cognac kan afværge den kolde, og lade folk varme. Desuden hjælper også cirkulationen af ​​afgiftning. Det kaldes også som "analeptic" eller "controller" i hjertet. Dette kan spile blodkar, forbedre hjerte-kar effekt.

Faktisk, renal hypertension er et almindeligt symptom på polycystisk.

Da renal dysfunktion og depression cyster RAAS (renin - angiotensin - aldosteron system) er aktiveret, øger patientens blodtryk. Men det betyder ikke, at patienten kan drikke cognac til at kontrollere deres symptomer og reducere højt blodtryk.

Generelt mærket er ikke egnet til patienter med polycystisk nyresygdom. Det er en destilleret spiritus. Det kan stimulere og fremskynde væksten af ​​cyster cyste, den øgede belastning af nyresygdom og forværre situationen for patienten.

Det er således en fordel for patienter af PRP til at opretholde en sund kost. Ønsker du at vide mere detaljer, eller du er interesseret i kinesisk medicin? Send e-mail til vores asya.yue@mail.ru, min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vi ser frem til at høre fra dig.