fredag den 30. oktober 2015

Sådan behandler anæmi hos mennesker med kronisk nyresygdom


Sådan behandler anæmi hos mennesker med kronisk nyresygdom


I de fleste tilfælde vil anæmi ikke forekomme indtil udviklingen af ​​kronisk nyresygdom i tredje fase, og i nogle tilfælde anæmi opstår tidligt, kan folk ikke engang tage deres sygdom. Hvorfor anæmi og kronisk nyresygdom har et tæt forhold? om der er en terapi til behandling af patienter med kronisk renal anæmi? Det følgende vil beskrive i detaljer.

Hvorfor patienter med kronisk nyresygdom er let at lide af blodmangel?

Vores nyrer kan ikke kun filtrere affald og overskydende væske og toksiner kan også fremhæve visse hormoner såsom erythropoietin, er det bruges til at stimulere kroppen til at producere røde blodlegemer. Imidlertid vil antallet af røde blodlegemer reduceres, når en stor del af nyrefunktionen beskadiges, nogle røde blodlegemer i blodet lækager. som et resultat, når anæmi forekommer, vil kroppen være alvorligt mangler i de røde blodlegemer.

Dialyse kan behandle anæmi?

Desværre er svaret nej. Dialyse er normalt bruges til folk med terminal nyresygdom, men det kan kun erstatte en del af filtrering funktion af nyrerne af patientens, kan funktionen af ​​udskillelse ikke erstatte så dialyse kan hjælpe dem til at behandle anæmi. til behandling af blodmangel, kan nogle læger ordinere medicin til at hjælpe med at stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer. Samtidig skal disse patienter også tilsættes jern, er det et vigtigt materiale erythrocytter. Nogle produkter, såsom datoer, abrikoser, appelsiner, tjørn, tomater, græskar, bitter salat, sort svamp, etc., kan fremme tilsætning af jern.

Stadig er der andre måder at hjælpe med at behandle anæmi patienter, der har kronisk nyresygdom?

Der findes andre metoder såsom urter kan hjælpe. hvordan Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, hvis du ønsker at vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083


WhatsApp: +86 15100189779