tirsdag den 20. oktober 2015

Sådan forlænge levetiden af ​​patienten diabetisk nefropati


Sådan forlænge levetiden af ​​patienten diabetisk nefropati

Sådan forlænge levetiden af ​​patienten diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er en almindelig komplikation ved diabetes, på grund af kompleksiteten af ​​patogenese, patienter med diabetisk nefropati generelt lider mere smerte end andre typer af patienter nyresygdom, selvom de har samme funktion af nyrerne. nedsat nyrefunktion, vil patienter oplever en række symptomer og komplikationer, alvorligt påvirke livskvaliteten for disse patienter. Patienter med diabetisk nefropati stadig kan leve så længe som det skal forlænge deres liv?

Patienter med diabetisk nefropati stadig kan leve hvor længe? Det skyldes mange faktorer såsom omstændighederne i livet, livsstil, behandlingsmuligheder og patientens egen sundhed, og så videre. mens vi ikke kan give et nøjagtigt svar på patienterne, men nogle tips liv, som vi kan tilbyde at forlænge levetiden af ​​patienterne.

Patienter med diabetisk nefropati bør aktivt forebygge komplikationer af sygdommen, er en anden vigtig faktor, der påvirker patientens liv. Vi bør reducere patientens blodtryk og reducere de tre højeste tilstand af patienten, reducere patientens symptomer proteinuri og forsinke forekomsten af ​​nyresvigt.

Streng kontrol af blodsukkeret, streng kontrol af diabetes at opretholde normale blodsukkerniveauer, så kan forsinke eller endda forhindre forekomsten og udviklingen af ​​diabetisk nefropati, reducere stigningen i glomerulære filtrationshastighed, og forbedre UIA.

Styring højt blodtryk, højt blodtryk vil bidrage til udviklingen af ​​nyresvigt, kan den effektive antihypertensiv behandling reducere hastigheden af ​​faldet i glomerulære filtrationshastighed, reducere urinalbuminudskillelse. ofte brug i kombination med andre antihypertensiva, andre antihypertensiva såsom calciumantagonister, diuretika, clonidin er også effektive.

Hvis du gør dette, kan patientens liv forlænges, selvfølgelig, du også nødt til at tage rettidig og effektiv behandling. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213