torsdag den 22. oktober 2015

Symptomerne på polycystisk nyresygdom på nyresygdom


Symptomerne på polycystisk nyresygdom på nyresygdom

Symptomerne på polycystisk nyresygdom på nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom. Hvis venstre ubehandlet eller ikke velkontrolleret, vil det føre til permanente skader og endda nyresvigt. Du kender symptomerne på nyresvigt, polycystisk nyresygdom og styring kan sikre patienterne modtager rettidig behandling, for at lette udviklingen af ​​deres tilstand.

Under normale omstændigheder, patienter polycystisk nyresygdom i mere end 30 år, har forhøjet blodtryk, når 40 år, vil spise høje niveauer af kreatinin, og 50 år er nyresvigt, så patienter med polycystisk nyresygdom, især dem over 50 år bør være opmærksomme på nyre fiasko. Nedenfor er nogle af de symptomer forbundet med og styres.

◆ Hypertension: Næsten 100% af den sidste fase af polycystisk nyresygdom har forhøjet blodtryk på grund af det nære forhold mellem hypertension og renal cyster. med stigende alder af patienter blodtrykket øges. Brugen af ​​antihypertensiva kan bremse udviklingen af ​​sygdommen i tide.

◆ urinvejsinfektioner: nyre cyster briste let føre til urinvejsinfektioner. Derefter hæmaturi spontant vises.

◆ proteinuri: I de tidlige stadier, blod patienterne ofte påvist normalt, men med stigende cyste, kan øget renal cyster beskadige det omgivende væv og føre til kronisk nyresvigt. Proteinuri er et almindeligt symptom på polycystisk nyresvigt. Reparere skaden til filtrering funktion af nyrerne er den ultimative behandling af proteinuri.

◆ rygsmerter: rygsmerter normalt ikke ske, når de væskefyldte cyster undertrykker de omkringliggende organer. I nogle tilfælde var patienterne nyresmerter kaldte det.

Når disse cyster føre til nyreskader, bør tage en hurtig og effektiv behandling, såsom et hospital i Shijiazhuang nefropati har mikro-kinesisk medicin Osmotherapy,

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213