fredag den 30. oktober 2015

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre?


Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre?

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre? vigtigst at få tidlig behandling. med henblik på at forebygge yderligere forværring af situationen og det høje niveau af kreatinin. nedenfor er vores forslag til din reference.

Creatinin 4.7 polycystisk nyresygdom, det er hvad du mener?

Som det er kendt, kan niveauet af kreatinin indikerer der afspejler nyrefunktionen er god eller dårlig. Normal serumkreatinin er 0,5-1,2, når stigende kreatinin, var ca. 50% eller mere af nyrefunktionen påvirket.

Således når kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom er steget til 4,7, nyrefunktionen er allerede blevet alvorligt beskadiget. generelt patienterne nyresygdom i denne sag, har staten af ​​sygdommen været en 3-nyresygdom.

Årsagen til polycystisk nyresygdom kreatinin 4.7

Vi fandt, at den vigtigste grund af høj kreatinin er en alvorlig nyreskade. Hvorfor nyrer blev beskadiget. Faktisk er den mest grundlæggende årsag er stigningen i cyste. Store cyster kan hæmme det omgivende væv, hvilket fører til et fald i nyrefunktion.

Sådan behandler de grundlæggende årsager til kreatinin 4.7 polycystisk nyresygdom?

For at fundamentalt løse problemet med nyrerne, bør patienterne søge rettidig og effektiv behandling til at hæmme væksten af ​​renale cyster, og for at beskytte den resterende nyrefunktion, reducere størrelsen af ​​cyste, reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, således gradvis genoprette nyrefunktion.

Kun i dette tilfælde, som et symptom på højt kreatinin niveauer naturligt vil forsvinde, patienter kan leve et normalt liv. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213