torsdag den 22. oktober 2015

Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom, hvad betyder det? Er der en kur?


Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom, hvad betyder det

Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom, hvad betyder det? Er der en kur?

Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom, hvad betyder det? Er der en kur? På klinikken, bør en normal kreatinin niveau være mellem 0,3 ~ 1,5 mg / dl. kreatinin 1.8 højere end dette, er imidlertid ikke meget høj, så for patienterne creatinin 1,8, de stadig har en chance for at vende denne situation.

Hvorfor creatininniveauer steget?

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet de skal filtreres gennem renal glomerulær vores derefter udskilles i urinen. hvis der var skader på glomeruli og glomerulære filtrationshastighed (GFR) faldt, dette affald kan ikke udsende, og disse toksiner og affald forbliver i blodet, så kreatinin stigning.

Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom, hvad betyder?

Som regel høj kreatinin betyder en masse giftstoffer ophobes i kroppen. normalt efter højere kreatinin niveauer, hvilket betyder, at der er mere end 50% af nyrefunktionen er blevet beskadiget. i klinikken, kreatinin på 1,8, har vist, at der er moderat nedsat nyrefunktion og nyrefunktion, mere end 50%, så patienterne nødt til at tage aktiv og effektiv behandling for at forhindre dets yderligere nedgang.

Creatinin 1.8 af kronisk nyresygdom kan kureres?

Faktisk, hvis vi kan finde nogle terapi for at forbedre nyrefunktionen, kan kreatinin 1.8 helbrede. her anbefaler jeg mikro-kinesisk medicin Osmotherapy for dig, i denne behandling, mange forskellige kinesiske medicin, der bruges, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Dette kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne. Så kan ændre det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213