torsdag den 22. oktober 2015

Risikoen for forhøjet blodtryk polycystisk nyresygdom


Risikoen for forhøjet blodtryk polycystisk nyresygdom

Risikoen for forhøjet blodtryk polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig sygdom, er der mange forskellige størrelser af cyster på nyrerne hos en patient, cyste stiger over tid, kontinuerligt trykkes nyrecyster, nyre skade, og vil forårsage en række symptomer. såsom rygsmerter, hæmaturi, hypertension. herunder hypertension er meget tydelige symptomer.

Hvilken skade vil opstå på grund af højt blodtryk?

Forhøjet blodtryk er en meget høj risiko for komplikationer hos patienter med nyresygdom, så hvis de ikke kan være effektivt at kontrollere hypertension er hypertension kan tydeligt øge patienter nyreskade.

På den ene side kan forhøjet blodtryk og fremskynde hastighedsforøgelse nyrecyster, derved fremskynde skader på nyrer af polycystisk nyresygdom hos patienter. På den anden side, kan hypertension direkte øger også nyreskader patient. på grund af højt blodtryk kan forårsage skade på arterierne, nephron det væsentlige består af et blodkar, kan det føre til direkte skade nyrerne, der forårsager renal arteriosklerose.

Desuden hypertension er også meget let at forårsage hjertekarsygdomme, er også den vigtigste dødsårsag hos patienter med nyresygdom.

Vi allerede vidste, at farerne ved forhøjet blodtryk, og derefter blive godt kontrolleret blodtryk, god kontrol af blodtrykket er godt for behandling af polycystisk nyresygdom.

I livet, kan vi opretholde en fornuftig kost, moderat protein indtag, begrænser fedt indtag. Begræns dit saltindtag, rygestop og alkohol, for at opretholde den rette mængde motion for at opretholde gode relationer. Det vigtigste at tage rettidig og effektiv behandling, for eksempel, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy i vores hospital.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779