lørdag den 31. oktober 2015

Nyresvigt kan udøve i hverdagen


Nyresvigt kan udøve i hverdagen

Nyresvigt kan udøve i hverdagen

Patienter med nyreinsufficiens har som regel svag nyreskader. System flere systemer og organer er også berørt og skadet dårligt. De fleste af dem har at gøre dialyse eller nyretransplantation til at forlænge deres levende. ONLINE læge kan foreslå mere detaljerede oplysninger direkte og gratis.

Alle patienter med nyresvigt har brug for at gøre nogle passende motion for at forbedre deres fysiske tilstand. Faktisk regelmæssig motion er nyttigt for sygdomstilstanden af ​​patienten. Langsigtet seng og lidt aktivitet vil blive taget for at reducere funktionen af ​​alle organer i kroppen. Desuden kan det også reducere modstanden af ​​patienten. Så resten er ikke den bedste måde.

I begyndelsen at gøre øvelserne, gå en kort måde og derefter flytte dine foretrukne aerobic, gymnastik simple. Eller praksis tai chi, derefter jogge eller lange gåture. Korrekt motion er nyttigt for patienterne til at øge deres udholdenhed og vitalitet af livet. Det er også godt til behandling af nyresygdomme og renal lette inddrivelsen.

Regelmæssig motion kan hjælpe patienter trække streamet blod og forbedre blodgennemstrømningen. Samtidig har de fleste patienter er også bekymret for, at motion kan forværre tilstanden af ​​sygdommen. For eksempel kan din proteinuri, hæmaturi og ødem øges som følge af implementeringen. Især proteinuri værre og mere tydelige end før i forhold til alene. Men det anbefales ikke, at kun afhænger nyre dialyse eller noget medicin for at få nogle normale kliniske parametre.

Dette er nødvendigt for patienterne at tage aktivt behandlinger og lave de rigtige øvelser til at koordinere med terapi. Desuden er det nødvendigt at holde en positiv holdning er også vigtigt for patienter med nyreinsufficiens, der bidrager til renal recovery.

Vi har et ansvar for at anbefale dig at tage mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!