torsdag den 22. oktober 2015

Dialyse 4 år, patienter med nedsat nyrefunktion kan for at genoprette sundhed


Dialyse 4 år, patienter med nedsat nyrefunktion kan for at genoprette sundhed

Dialyse 4 år, patienter med nedsat nyrefunktion kan for at genoprette sundhed

Mange dialysepatienter nødt til at tage, da de blev fastlæggelsen nyresvigt. Imidlertid kan denne metode ikke behandling af nyresygdom, fordi den kun kan erstatte at blod filtreres i nyrerne affald. Det tog 4 års dialyse, kan du gendanne funktionen af ​​nyrerne? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at helbrede nyresygdom, er det ikke muligt. Fordi der ikke er nogen kur i verden i øjeblikket. "Behandling" refererer til nyrerne, kan de fungere normalt. Men skaden er uundgåelig, kan vi ikke gendanne de døde celler i nyrerne. Det eneste, vi kan gøre, er at bevare funktionen af ​​den tilbageværende nyre, og forbedre det. Mens du stadig kan tisse, har du mulighed for at blive bedre.

Sådan behandler patienter med nyresvigt og forbedre det naturlige nyrefunktion?

1, Medicin meykan. Denne kinesisk urtemedicin. Patienter, der tager hver dag for at frigive af toksiner fra kroppen ved at fremme blodcirkulationen og meridianer.

2, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Dette er en ekstern anvendelse af bilaterale Shenshu (nyre-området) brug. Som den osmotiske indretning, kan den aktive bestanddel trænger en direkte rolle i nyresygdom. De kan udvide blodkarrene, reducere inflammation og nedbrydning af den ekstracellulære matrix, hvilket øger blodcirkulationen.

3, Terapeutiske bade. Det hjælper også kroppen udskiller spild af blod.

Der er nogle behandlinger spille en støttende rolle i behandlingsprocessen. Vores læger vil blive baseret på din tilstand, hvilket gør behandling for dig, og vi kan have en god effekt. Det er karakteristisk for traditionel kinesisk medicin.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!