fredag den 30. oktober 2015

Hvad symptomer er kronisk nyresygdom


Hvad symptomer er kronisk nyresygdom

Hvad symptomer er kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom - nyreskader eller reduktion af deres funktioner i 3 måneder eller mere. Kronisk nyresygdom er forårsaget af skader på nyrerne. Normale, raske nyrer fjernes fra blodet for affaldsstoffer og overskydende vand, som i form af urin udskilles. Nyrerne er også involveret i kontrollen af ​​blodtryk og dannelsen af ​​røde blodlegemer (RBC). Ved kronisk nyresygdom, er nyrefunktionen forringes, så de kan ikke fjerne toksiner fra blodet som sunde nyrer. Sygdommen inddeles i fem faser, som varierer i taktik patienten og risikoen for at udvikle slutstadiet nyresvigt og hjerte-kar-komplikationer.

Vi ved alle, at kronisk nyresygdom er ikke let at behandle, uden rettidig behandling, sygdommen ofte fører til den sidste periode.

For det første, føler sig ofte træt, træthed, svimmelhed, hovedpine, og fordi disse symptomer er mere almindelige, ofte overset, de fleste ikke ved, at disse symptomer tidlige symptomer på kronisk nyresygdom.

For det andet, står bleg eller gul. Anæmi resulterer i forbedring af en teint, og vil således ikke være signifikant "kontrast" for en kort tid, har tendens til at blive ignoreret.

For det tredje, vedvarende hævelse eller ødem er karakteristisk for nyresygdom, ødem, og kan ikke forklare den kronisk nyresygdom, men hvis det fortsætter, er sandsynligvis blevet udviklet i den tidlige fase af uræmi.

Fjerde, forhøjet blodtryk. Fordi nyrefunktionen er nedsat, vil kroppen være udseendet af vand og natrium Også på dette tidspunkt nyrerne udskiller stoffer øge blodtrykket. Således i begyndelsen af ​​patienter med kronisk nyresygdom have varierende grader af hypertension.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213