onsdag den 21. oktober 2015

Kushan bøf patienter med polycystisk nyresygdom, om der er en fordel


Kushan bøf patienter med polycystisk nyresygdom, om der er en fordel

Kushan bøf patienter med polycystisk nyresygdom, om der er en fordel

Bøf er en af ​​de mest almindelige fødevarer i Vesten. Metoder til fremstilling af en bøf kan normalt toast og stege på spid. Han er så populært i hele verden. Selvom forskellige metoder til madlavning bøf elskende er utallige. Patienter polycystisk nyresygdom kan tage det i dit daglige liv? Og det er godt for deres sygdom? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger gratis.

PBP - polycystisk nyresygdom, en arvelig sygdom. Sygdommen påvirker hovedsagelig deres nyrer, men kan også påvirke andre organer, herunder lever, pancreas, hjerne, arterier etc. Med forværringen af ​​sygdommen, hvis det er nødvendigt, bør de modtage dialysebehandling eller nyretransplantation for at opretholde deres liv.

Den vigtigste råvare er oksekød. Det indeholdt næringsstoffer, raske patienter. Forbruget af oksekød kan forbedre immunsystemet, øger stofskiftet. Desuden kan det også eliminere ødem.

Men for patienter med nyresygdom, en bøf er ikke hensigtsmæssigt, således patienter med polycystisk nyresygdom er heller ikke egnet. Steaks rige på kalorier, kan højt kolesterol øge belastningen på nyrerne hos patienter, deres status er værre.

Således for patienter med polycystisk nyresygdom eller andre typer af nyresygdom, en sund kost er meget vigtigt, at forsinkelsen smertefuld tilstand. Lavt saltindhold, vand, fedt nyttig for nyrepatienter. Du kan også spise frisk frugt og grøntsager, men også i overensstemmelse med specifikke symptomer.

TCM (traditionel kinesisk medicin) anbefaler, at patienter prøver konservativ behandling, for at beskytte sin resterende nyrefunktion, forbedre livskvaliteten. Desuden kan det løse dit nyreskader i princippet.

Ønsker du at vide mere detaljer, eller du er interesseret i kinesisk medicin? Send e-mail til vores asya.yue@mail.ru, min VK id 244825287 og WhatsApp 8618203204121. Vi ser frem til at høre fra dig!