lørdag den 31. oktober 2015

Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom


Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom

Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom

Fremkomsten af ​​nefrotisk syndrom på grund af en række skader og sygdomme i nyrer, de vigtigste symptomer på disse massive proteinuri, svær ødem, hypoalbuminæmi, hyperlipidæmi. herunder proteinuri er det mest almindelige symptom.

Siden fjerne proteinuri i nefrotisk syndrom patienter?

For det første har vi brug for at vide præcis, hvad der forårsager proteinuri? proteinuri, kan nefrotisk syndrom primært membran nefropati, fokal segmentær glomerulosklerose,

Minimal ændring nefropati og lupus nephritis og IgA nefropati årsag. Disse sygdomme kan føre til beskadigelse af glomeruli, disse glomeruli så også kan siges at små blodkar kan opretholde en nyrefunktionen normalt, kan disse små fartøjer have proteinet i blodet, vil også filtrere affaldsprodukter og overskydende blod, men hvis filtreringssystem af nyrerne ikke Det virker protein levnedsmiddelingrediens træder i urinen, forårsager proteinuri.

Således kan nyrerne ikke regulere protein, vil hævelse af kroppen forekomme. Derfor, for at kontrollere udviklingen af ​​proteinuri er meget vigtigt.

Hvordan at slippe af med proteinuri?

Når patienten blev diagnosticeret med nefrotisk syndrom, opretholde en sund kost og ordentlig ernæring er meget vigtig. Det kan dog ikke styres eller behandles proteinuri. ud over at opretholde en sund livsstil spisevaner i deres dagligdag, men vi må gøre rettidig og effektiv behandling.

Patienter nefrotisk syndrom er et symptom på proteinuri, den vigtigste årsag er nyrerne kan ikke fungere ordentligt, derfor er vi nødt til at gendanne nyrerne,

Hvis nyrerne fungerer korrekt, så ingen proteinuri.

vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, denne behandling kan styrke de immunceller og fagocytter clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immunsystemet inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213