torsdag den 22. oktober 2015

Årsager hævelse af øjenlåg


Årsager hævelse af øjenlåg

Årsager hævelse af øjenlåg

Diabetisk nefropati er en alvorlig og kroniske komplikationer af de største farer for diabetes, er det en af ​​de manifestationer af systemisk sygdom mikrovaskulær diabetiske symptomer er proteinuri, forhøjet blodtryk, ødem, og så videre, herunder hævelsen er meget indlysende symptom på lungeødem forekomme i patient evigt.

Så hvorfor patienter med diabetisk nefropati har hævelse af øjenlåg? Vi vil forklare dig i detaljer.

Hævelse af øjenlåg indikerer et problem med nyrerne. Som vi alle ved, diabetes betyder det, at blodsukkeret er højere end det normale niveau. den grundlæggende funktion af nyrer er at filtrere blodet af affaldsstoffer og giftige.

i de tidlige stadier af sygdommen, for at reducere blodsukkeret i kroppen, vil din glomerulære filtrationshastighed stige tilsvarende. med henblik på at effektivt at kontrollere niveauet af sukker i blodet, nyrerne nødt til at arbejde målrettet på at balancere blodsukkeret i kroppen, over tid, kan nyrerne blive beskadiget og nyrefunktion falde brat, blodsukker, vil kroppen gradvist stige, til dannelse af en ond cirkel .

Nogle data antyder, at patienter med diabetes kan kræve 5-10 år at danne en diabetisk nefropati. indtil nyrefunktionen er nedsat, kan det overskydende vand og natrium ikke elimineres fra kroppen, især for at blive vist i det nederste øjenlåg, så det vil forårsage hævelse af øjenlåg. over tid, nedsat nyrefunktion, ødem kan forekomme i ankler, ben, og endda hele kroppen.

Under normale omstændigheder, hævelse af øjenlåg er ikke nødvendigt at behandle, men regelmæssige helbredsundersøgelser, kan du kontrollere og vise, at dine nyrer er gode. Desuden bør patienterne også være rettidig kontrollere niveauet af blodsukker for at forhindre yderligere skade på nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779