søndag den 25. oktober 2015

Nyresvigt og dialyse


Nyresvigt og dialyse

Nyresvigt og dialyse

Dialyse er et liv med hjælp af særlige maskiner til at erstatte nogle af de vigtige elementer i renal understøttende behandling. Hvorfor bruge dialyse nyresvigt? Arbejde nyrer fra filtrering spilde blodet, overskydende væske og toksiner. De kan også anvendes til fremstilling af blod, blodtryk og ligevægtsværdien af ​​knoglen sundhed. Hvis nyrerne ikke fungerer ordentligt, nyrerne ikke er i stand til at fjerne giftstoffer og overskydende væske. Som et resultat, væskeophobning, udvikling af acidose, forhøjet blodtryk og lignende. Hvis venstre ubehandlet, kan nyresvigt føre til koma og i sidste ende døden.

Dialyse bruges til at erstatte nogle af nyrerne for at fjerne affald, salt og ekstra vand for at forhindre dem i nedsat organ til at overvåge blodtrykket og til at holde visse kemikalier i blodet, såsom kalium, natrium bicarbonat og sikkerhedsniveauet.

Hvilken type dialyse er?

Der er to typer af dialyse, hæmodialyse og peritoneal dialyse. Hæmodialyse hjælp kunstig membranfilter og fjern affald fra kroppen af ​​overskydende væske og affald. Peritonealdialyse benytter bughulen, og løse affald og overskydende vand fra kroppen liner.

Hæmodialyse er den mest almindelige. Peritonealdialyse giver dig mere frihed end hæmodialyse, eller endda derhjemme, når du er færdig, dine rejser.

Patienterne gør dialyse, og føler sig dårligt?

Nogle patienter kan have et fald i blodtryk, kvalme, mave følelse, hovedpine, kramper osv

Patienterne har brug for at styre kosten, da de var i dialyse?

Ja. Patienter med nyresvigt som regel brug for en speciel diæt, de får dialyse. En speciel kost for at hjælpe med at maksimere effektiviteten af ​​dialyse og undgå andre problemer din tilstand.

Forkæl nyresvigt og undgå dialyse

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er mere egnet til din tilstand. Endnu vigtigere er, kan det beskytte resten af ​​dit helbred og forbedre nyrefunktionen. Sammenlignet med dialyse, den foregiver at blive forbedret renal interne miljø og bidrage til genoprettelsen af ​​nyrerne.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!