onsdag den 21. oktober 2015

At patienter med stadie 3 diabetisk nefropati brug for at vide


At patienter med stadie 3 diabetisk nefropati brug for at vide

At patienter med stadie 3 diabetisk nefropati brug for at vide

At de berørte spørgsmål mange patienter nedenfor er nogle tips givet af eksperter i håb om at de kan hjælpe dig leve bedre.

Diabetes er blevet den hyppigste årsag til slutstadiet nyresygdom i USA og forekomsten af ​​type 2-diabetes fortsætter med at vokse i USA og rundt om i verden. Ca. 44% af nye patienter ind dialyse diabetikere i USA. Tidlig diagnose af diabetes og tidlig indgriben er afgørende for at forebygge progression af normale nyreinsufficiens observeret i mange typer 1 og en betydelig procentdel af type 2-diabetes.

Et centralt punkt i forebyggelse og behandling af diabetisk nefropati er stram glykæmisk kontrol. En anden er at kontrollere blodtrykket, blodtryk kontrol er kritisk i at bremse den naturlige historie af diabetisk nefropati type 1 og 2 diabetikere. Også den vaner kost spiller også en vigtig rolle i forebyggelsen og trække det. Hvis du er en kvinde i den fødedygtige alder er, bør du være særlig opmærksom på den medicin, som du tager. Selvom graviditeten hos en patient med diabetisk nefropati ikke synes at accelerere funktionelle tab, men ingen kan garantere. Mere øget range proteinuri og hypertension kan forekomme efter det andet trimester af graviditeten. Sidste og vigtigste tips er at være valg af behandling. For patienter med stadium 3 diabetisk nefropati, kan de være i stand til at vende den, eller i det mindste forsinke progression af denne, med en tilstrækkelig og rettidig behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af ​​innovation og forbedring af traditionel kinesisk medicin urt, kan det hjælpe at nedsætte for højt blodsukker i blodet, selvfølgelig, mere end det, han kan kurere denne sygdom fra roden. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du direkte kontakte vores læge.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779