fredag den 23. oktober 2015

Succesfuld behandling af patienter med nyreinsufficiens


Succesfuld behandling af patienter med nyreinsufficiens

Succesfuld behandling af patienter med nyreinsufficiens

"Hej, min far serumkreatinin niveauer af 5,8, 11,8 hæmoglobin, tilfældige blodsukker 14, som skal behandles?" Sønnen vidste ikke, hvordan at møde sygdom sin far. Må ikke bekymre dig for meget. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores online læge.

Vi vil give professionel vejledning. Vores berømte hospital medicinske fagfolk til at hjælpe dig i behandlingen af ​​nyresygdom. De vil rådføre om din sygehistorie på en ugentlig ekspert og informeret dine hænder for dig.

For det første er der mange vellykkede tilfælde af patienter fra hele verden. Da den traditionelle kinesiske medicin (TCM) er en krystallisering af mange fremragende kinesisk medicin. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan løse dit spørgsmål. Det kan fremme blodcirkulationen og fjern forhindringen i kanalen, således at en stigning i renal blodgennemstrømning.

Endvidere har nogle kinesisk medicin har anti-inflammatoriske og anti-koagulation funktioner, således at renal fibrose standses. Med den gradvise forbedring af nyrefunktionen, vil højt kreatinin niveau naturligvis blive reduceret.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan nyreskader restaurering, fremme blodcirkulationen, beskytte de resterende nyrefunktion. Patienter med tidlig nyresygdom, kan du have mulighed for at halvdelen genskabe normalt liv.

Der er terapi - Foot Bath. I kinesisk medicin, den menneskelige fod havde en masse punkter, disse punkter på grund af mange organer i kroppen. Selv om den fodbad er understøttende behandling, men det kan lindre smerter, forbedre søvnkvaliteten, øget appetit og fjerne hævelse.

Kinesisk medicin kan opnå gode resultater for nyresygdom. Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!