fredag den 23. oktober 2015

Sådan behandler nyresvigt i fase 5


Sådan behandler nyresvigt i fase 5

Sådan behandler nyresvigt i fase 5

"Hej, Jeg vil gerne vide, hvor meget tid skal tages Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og slippe af dialyse. Nu vi normalt gør dialyse 2-3 gange om ugen. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores online læge.

Dialysepatienter ønsker at slippe af dialyse, men de kender ikke en effektiv metode til behandling. Således at vores læger give dem nogle tips.

Nyresvigt er en kronisk sygdom i nyrerne. Vi er på udkig efter den bedste behandling, skal vi gøre. Patienten er i en femte nyresvigt. Og han var i dialyse i ni måneder. Men han har også rygsmerter, træthed og anæmi. Ud over dialyse, er der andre behandlinger for at løse sine problemer?

Patienter med nyresygdom har ofte symptomer som åndenød, brystsmerter gør det mere tydeligt, at fører til mange alvorlige komplikationer. Faktisk nyreskader er en væsentlig årsag til dette symptom. Desuden skader på hjerte og pulmonale system forværre denne situation.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er mere egnet til din tilstand. Endnu vigtigere er, kan det beskytte resten af ​​dit helbred og forbedre nyrefunktionen. Sammenlignet med dialyse, den foregiver at blive forbedret renal interne miljø og bidrage til genoprettelsen af ​​nyrerne.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!