lørdag den 31. oktober 2015

Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin

Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin
Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin

Som du ved, der er mange grunde kan forårsage nyreskader, for det første, vi er nødt til at finde ud af og bekræfte årsagen og derefter give patienten for målrettet behandling, fjerne årsagen til nyresygdom, og derefter gendanne de beskadigede nyre celler. Med hensyn til det høje niveau af kreatinin, vil det gradvist kun reducere når nyrefunktionen komme sig, så jeg anbefaler, at patienterne får systemisk behandling af renal opsving.

Hvad er den systemiske behandling af nyresygdom?

Den mest fremtrædende systemisk behandling Top Seven TCM behandling, er der syv forskellige behandlinger deri, og hver af dem har sine egne karakteristika i behandling nyresygdom. Samarbejde med hinanden, kan disse behandlinger hjælpe patienter, der er i de tidlige stadier af nyresygdom, at leve som en normal person. Hvis patienterne var slutstadiet nyresygdom, kan de også få en chance for at leve et liv uden dialyse eller nyretransplantation.

Disse syv terapi omfatter varm komprimere terapi, fodbad terapi, Terapi omløb Terapi fuld bade, Terapi kinesisk medicin, der indtages oralt, terapi lavement terapi Moxibustion, de alle har den funktion at fremme blodcirkulationen og gavnligt for bortvejre de giftstoffer fra kroppen.

Desuden er en varm komprimere terapi, også kaldet Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, det har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom. Denne terapi kan gendanne nyre og beskytte nyrerne mod yderligere skader. Således kan nyrefunktionen gradvis forbedring.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213