tirsdag den 20. oktober 2015

Sådan behandler forstoppelse patienter af diabetisk nefropati


Sådan behandler forstoppelse patienter af diabetisk nefropati

Sådan behandler forstoppelse patienter af diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er den mest almindelige komplikation af diabetes, samtidig patienterne ofte lider af andre komplikationer. For eksempel, forstoppelse, forstoppelse har problemer med tarm eller oppustethed, mavesmerter, meget smertefuldt. Lad os kort sige, at årsag og behandling af forstoppelse diabetisk nefropati.

Årsager

Patienter med diabetisk nefropati lider hyperglykæmi, vil dette føre til forstoppelse, på grund af højt blodsukker føre til gastrointestinal dysfunktion, let forårsage forstoppelse. det ledsages af et fald i nyrefunktion, vil patienter af diabetisk nefropati vises ubalanceret vand og elektrolytter, ophobning af toksiner fører til endokrine lidelser, de er alvorligt berører den gastrointestinal funktion, på dette tidspunkt kan patienten skiftevis forstoppelse og diarré.

Behandling

De vigtigste årsager til forstoppelse hos patienter med diabetisk nefropati, er faldet i nyrefunktionen, så patienterne nødt til at tage rettidig og effektiv behandling for at genoprette nyrefunktion samt et symptom på forstoppelse forsvinder. vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy bruger Terapi traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213