lørdag den 31. oktober 2015

Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned?


Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned

Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned?

Vi ved alle, at nyren er den vigtigste ekskretionsorganerne orgel, som har et stort antal kapillærer. På samme tid, hvilket er meget stærke disposition organer har derfor en stærk affinitet nyre immunkomplekser. Efter nyre har problemer, vil dens funktion gradvist falde. Derefter patienter har brug for dialyse til at tage, der hjælper nyrerne arbejde.

Hvorfor har nedsat nyrefunktion?

Fordi nyreceller blev hypoxisk-iskæmisk tilstand, kan de ikke fungere normalt, hvilket resulterer i mange skadelige stoffer akkumuleret i blodet hos patienten. så mange giftstoffer i blodet, ikke kun nyrer og andre organer, er de gradvist beskadiget.

Kan jeg slippe af dialyse for patienter, der fik dialyse en måned?

For at være ærlig, hvis patienterne tog kun en måned dialyse, de stadig har en chance for at slippe af med dialyse. især for patienter med normal urin, og de har ingen alvorlige symptomer.

Generelt for patienter, som allerede har taget en masse tid dialyse, nyrefunktionen vil blive væsentligt reduceret. Derfor skal patienter med nedsat nyrefunktion, hvis du er i dialyse, du gør det bedste, du er nødt til at slippe af med det så hurtigt som muligt.

Hvilken behandling kan hjælpe patienten til at slippe af med nyresvigt dialyse?

Som for behandling, anbefaler jeg Osmotherapy Micro-kinesisk medicin for dig. Denne nyskabelse af traditionel kinesisk urtemedicin. Hjælp til denne behandling, patienter, der sår stadie nyresygdom kan få en chance for et bedre liv, slippe af dialyse. For patienter, der tager dialyse, kan de stadig få en chance for at slippe af med ham, og nyrefunktion vil forbedre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213