fredag den 30. oktober 2015

Urte behandling af CKD - ​​Astragalus


Urte behandling af CKD - ​​Astragalus

Urte behandling af CKD - ​​Astragalus

Astragalus er en traditionel kinesisk naturmedicin. Nogle undersøgelser tyder på, at lægemidlet kan spille en vigtig rolle i at forsinke udviklingen af ​​kronisk nyresygdom.

Kinesisk urtemedicin har en beskyttende virkning på nyrerne. De kan reducere proteinuri og forbedre dyslipidæmi. Samtidig er de i stand til at hæmme inflammation i nyrerne, og ved at hæmme overproduktion af TGF korrekt immunsystem.

Effekt i behandling CRF vises astrogalos inkluderer:

For at reducere proteinuria

I CKD i de fleste tilfælde, er det forbundet med proteinuri. Proteinuri er ikke kun et varemærke betydelig skade på nyrerne, men også som et bidrag til patologi nyreskade. Astragalus kan reducere proteinuri ved at hæmme inflammation i nyrerne.

Reduktion af dyslipidæmi

Lipidlidelser kan forbedre CKD nyreskader. Astragalus kan ikke blot forbedre ødem og proteinuri nedenfor, men også kan reducere det samlede serumcholesterol, triglycerider, low density lipoprotein og meget lav densitet lipoprotein.

Regulering af immunsystemet

Astragalus kan regulere immunsystemet hos mennesker med CKD positiv effekt. Denne kraft er aktiviteten af ​​naturlige dræberceller, og reducerer produktionen af ​​andre cytokiner, såsom IL-1, IL-6 og IL8

Den beskyttende virkning af nyreskade

Astragalus bremse virkningerne af bremse udviklingen af ​​renal interstitiel fibrose. Således kan det forsinke progression af CKD.

Vanddrivende effekt

Diuretika kan være effektive i behandlingen af ​​blod volumenekspansion, men var ikke i stand til at undgå de negative konsekvenser er utallige. Astragalus effektivt at forbedre retention af natrium og vand. Dette er nyttigt for at forbedre hjerte og nyrefunktion hos patienter med CKD.

Nogle urter kan være farlige for helbredet, hvis de ikke er i en vis mængde af brug. Derfor bør patienter med kronisk nyresygdom ikke tage stoffet uden licens tilfældig læge.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!