tirsdag den 27. oktober 2015

Hvad er årsagen til mørk urin nyresygdom er, og hvordan skal det behandles?


Hvad er årsagen til mørk urin nyresygdom er, og hvordan skal det behandles

Hvad er årsagen til mørk urin nyresygdom er, og hvordan skal det behandles?

Mørk urin, betyder det, at blod i urinen (hæmaturi), som er et fælles træk ved nyresygdom. Hæmaturi henviser til tilstedeværelsen af ​​erytrocytter i urin. Den er opdelt i to dele, brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi, kan den første type ses med det blotte øje, det er det, vi kalder mørk urin, sidstnævnte kan ses kun gennem et mikroskop.

Kaie mørk urin forårsager nyresygdom?

Anstrengende motion

Efter anstrengende fysisk aktivitet, kan hæmaturi findes med det blotte øje. og dette kan skyldes brud på røde blodlegemer eller skade.

Medicin

I nogle tilfælde kan medicin såsom aspirin, penicillin og blod tyndere anvendelse af heparin også føre til blod i urinen.

Urinvejsinfektioner

Dette kan forekomme, når bakterier ind nyrerne fra blodet. Ud over hæmaturi, men der er andre symptomer såsom feber, rygsmerter kan også forekomme.

Arvelige sygdomme

Det kan også forekomme i nogle genetiske sygdomme, såsom polycystisk nyresygdom, seglcelleanæmi og Alports syndrom.

Ud over disse faktorer, nyresten, prostatahypertrofi, kan glomerulonephritis også føre til hæmaturi.

Sådan behandler mørk urin nyresygdom?

Hvis det er på grund af motion, kræver det ikke behandling, fordi symptomerne kan forsvinde inden for et par dage eller uger; hvis dette skyldes en urinvejsinfektion eller nyrefunktion, et antibiotikum til behandling af infektioner; hvis dette er på grund af brugen af ​​narkotika, bør patienterne stoppe med at tage stoffet; hensyn til nyresten, kan små sten vaskes af, hvad du kan drikke en masse vand, skal store sten fjernes kirurgisk.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213