torsdag den 29. oktober 2015

Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin


Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin

Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin
Diabetisk nefropati immunoglobulin aflejring i nyrerne, hvorved inflammation.
Dette fører til mange symptomer på nyresygdom, såsom hypertension, urin og ødem. Sig mig, please, diabetisk nefropati er lav hæmoglobin? Online læge kan hjælpe dig!
Hvilke faktorer fører til lav hæmoglobin hos patienter med diabetisk nefropati?
Hæmoglobin er det protein, der transporterer ilt røde blodlegemer. Når hæmoglobin aftager, hvilket kan føre til anæmi. Det har anæmi, kan du føle træthed, svimmelhed, åndenød og så videre. For patienter med diabetisk nefropati, anæmi er fælles. Fordi de beskadigede nyrer ikke kan producere nok erythropoietin stimulerer knoglemarven til at producere røde blodlegemer. Hertil kommer, at ophobning af affald og giftstoffer påvirker også levetiden af ​​røde blodlegemer. Røde blodlegemer er reduceret, lave hæmoglobinniveauer.
Behandling af lav hæmoglobin
Den sædvanlige behandling af lav hæmoglobin er at tage jerntilskud og erythropoietin. Du kan også spise fødevarer med højt jern, såsom bønner, tofu, mørkegrønne bladgrøntsager, men undgå for meget. Mens de kan forbedre anæmi, kan de ikke gælder for din diabetisk nefropati.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en alternativ metode til behandling af diabetisk nefropati. I denne terapi lavement terapi, kan terapeutiske bade og moxibustion vaske dine nyrer. Og for at sikre et rent miljø for dine nyrer til at reparere sig selv. Derefter nogle momentum kinesisk medicin kan trænge den beskadigede nyre, anti-inflammatorisk, anti-koagulation, nedbrydning af ekstracellulær matrix og blodkarrene til at udvide. Ved denne behandling, Deres nyrefunktion forbedret, og anæmi forsvinder, resultatet er forbedret hæmoglobinniveauer.
Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt