tirsdag den 26. januar 2016

3,0 Kreatinin Nyresvigt for at mindske det?


3,0 Kreatinin Nyresvigt for at mindske det

3,0 Kreatinin Nyresvigt for at mindske det?

3,0 Kreatinin Nyresvigt for at mindske det? Faktisk høje niveauer af kreatinin resulterer i nyreskader, så hvis vi ønsker at reducere niveauet af kreatinin til at reparere beskadigede nyrer.

Hvorfor kreatinin niveau går højt i nyresvigt?

Du ved, kreatinin er affald muskel metabolisme, og de skal filtreres gennem nyrerne glomeruli vores og derefter udskrevet fra urin. Hvis glomeruli er beskadiget og GFR (glomerulær filtration funktion) er reduceret, vil affaldet ikke lade gå, så disse toksiner forbliver i blodet, så blodprøve viser en høj kreatinin.

Hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin i nyresvigt?

Ud fra ovenstående, vi ved, at hvis vi ønsker at reducere det høje niveau af kreatinin til at reparere beskadigede nyrer.

Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin kan reparere beskadigede nyrer efter anti-trombose, anti-koagulation, anti-inflammatoriske og øget blodkar. Endvidere i denne græsbehandling også kan fremme blodcirkulationen og for at fjerne toksiner, således at beskytte nyrerne fra yderligere skader.

I sine egne ord, kan med hjælp af denne behandling, et højt niveau af kreatinin og andre symptomer blive lettet, da de beskadigede nyrer fik repareret.

Hvis du ønsker at vide mere information om vores behandlinger eller ønsker at reducere det høje niveau af kreatinin som følge af nyresygdom. bedes du kontakte os på følgende. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213