torsdag den 28. januar 2016

Bare blodtryk medicin for polycystisk nyresygdom? Det er ikke nok!


Bare blodtryk medicin for polycystisk nyresygdom

Bare blodtryk medicin for polycystisk nyresygdom? Det er ikke nok!

"Jeg har polycystisk nyresygdom. Der findes ingen behandling for blodtryk medicin og regelmæssige check-ups i tillæg til." Jeg tror, ​​det er meget udbredt blandt patienter med polycystisk nyresygdom, right? Højt blodtryk er en almindelig komplikation ved polycystisk nyresygdom, hvilket kan føre til yderligere skader på nyrerne. Men det er ikke nok til at beskytte din nyrefunktion og forhindre, at dine nyrer mod skader, fordi det vokser cyster, der forårsager højt blodtryk og nyreskader. Nu, læs videre for at lære mere information om hvordan man kan reducere cyster. Hvis du har andre spørgsmål om nyresygdom, kontakt med online læge eller efterlade en besked nedenfor.

Efter mange års forskning og klinisk praksis, er vores hospital udvikle en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi mikroniseret urter trænge ind i beskadigede nyrer direkte ved hjælp af osmose-enheder. Denne terapi kan hæmme unormal proliferation af tubulære epitelceller og stoppe sekretionen af ​​cellerne foring at stoppe væksten af ​​cyster. Det kan også fremskynde blod mikrocirkulationen i nyre cyster og cyste forøge permeabiliteten af ​​væggene, så at cystevæske i cyster fjernet fra blod. Således cyster blevet små gradvist.

For at beskytte dine nyrer meget godt, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy går ofte sammen med terapeutisk fodbad, May Kan blandinger og medicinsk suppe. De kan skabe et godt miljø for blod af beskadigede nyrerne til at helbrede sig selv. De kan også give beskadigede nyrer med nødvendige næringsstoffer for at fremskynde inddrivelsen.

Efter behandlingsperioden, cysterne skrumpe, du genvinde nyrefunktion og blodtryk stabiliserer.

Hvis du er en patient med polycystisk nyresygdom og en blodtryksmedicin, du hellere prøve en anden behandling i tilfælde af yderligere nyreskade. For en mere personlig og professionel forslag til behandling af polycystisk nyresygdom, så send din medicinske journaler til stillingen asya.yue@mail.ru .