søndag den 17. januar 2016

Hvorfor dialyse er ikke den bedste mulighed for en patient med kreatinin 8.2?


Hvorfor dialyse er ikke den bedste mulighed for en patient med kreatinin 8.2

Hvorfor dialyse er ikke den bedste mulighed for en patient med kreatinin 8.2?
Hvorfor dialyse er ikke den bedste mulighed for en patient med kreatinin 8.2? I klinikken, kreatinin 8.2 indikerer, at nyresygdom har udviklet til at ende nyresvigt, og patienterne vil lide flere og flere symptomer og komplikationer. Generelt vil lægen anbefale til dialyse patient. Men vidste du, at dialyse hverken den eneste mulighed og heller ikke den bedste løsning for patienter med nyresvigt.
Hvorfor dialyse er ikke den bedste løsning for patienter med en kreatinin på 8,2?
Din kreatinin niveau 8,2 højere end normalt. I kroppen, til niveauet af kreatinin opretholde en balance i vores krop. Men dialyse er ikke så svært, som vores nyrer. Mens du er i dialyse, kan kreatinin og andet affald stadig hængende i kroppen.
Kort sagt, kan dialyse ikke fjerne alle de giftstoffer ud af kroppen helt. Hvis disse toksiner forbliver i kroppen, de ikke kun nedbrydes på nyrerne, men kan også forårsage andre komplikationer. Således at behandle din nyresygdom, dialyse er ikke det bedste valg.
Hvilken behandling er bedst for patientens nyresvigt med creatinin 8.2?
Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det blive erstattet af dialyse. På fire hovedfunktioner, antikoagulation, anti-trombose, anti-inflammatoriske og en stigning i blodkar, kan det ikke kun lindre symptomerne af nyreinsufficiens, men kan også gendanne de beskadigede nyrer og beskytte dem mod yderligere skader.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213