søndag den 31. januar 2016

Sådan behandler IgA nefropati med 45% nyrefunktion?


Sådan behandler IgA nefropati med 45% nyrefunktion

Sådan behandler IgA nefropati med 45% nyrefunktion?

Sådan behandler IgA nefropati med 45% nyrefunktion? Hvordan kan vi vide, at nyren har en stærk erstatning, når nyrefunktionen er mindre end 60%, vil patienterne modtage nogle tydelige symptomer, og dette bør også behandle sygdommen, ellers sygdommen vil miste kontrollen og udvikle sig til nyresvigt hurtig hastighed.

45% af nyrefunktionen, betyder det, at de IgA nefropati patienterne?

Generelt for IgA nefropati patienter af nyrefunktion 45% betyder deres nyrer er blevet beskadiget i det omfang af deres sygdom skred i 3 nyresvigt, som er en afgørende fase af nyresygdom. Hvis patienten ikke kan kontrollere deres sygdom i denne fase, vil de sygdom bliver den sidste etape i den nærmeste fremtid, vil de nødt til at stå over for dialyse eller nyretransplantation.

Sådan behandler IgA nefropati med 45% nyrefunktion?

For patienten med 45% nyrefunktion, bør de forsøger deres bedste for at reparere beskadigede nyrer og beskytte de resterende dem fra yderligere skader i tide, så de kan forbedre deres nyrefunktion for at få en chance for at undgå dialyse og nyretransplantation.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​de mest effektive behandlinger for nyresygdom, det har en god virkning i genoprettelsen af ​​beskadigede nyrer i øvrigt den har fire funktioner (anti-inflammatorisk, anti-trombose, anti-koagulation og øge blodkarrene) det kan beskytte nyrerne mod yderligere skader.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213