lørdag den 30. januar 2016

Hvordan man kan forbedre nyrerne hos patienter med nedsat nyrefunktion


Hvordan man kan forbedre nyrerne hos patienter med nedsat nyrefunktion

Hvordan man kan forbedre nyrerne hos patienter med nedsat nyrefunktion

Dette er af stor bekymring for at øge nyrefunktionen hos patienter med nedsat nyrefunktion. Nyresvigt kan ikke helbredes, og vil udvikle slutstadiet nyresvigt i sidste ende. Hvis ikke kontrolleres effektivt, i hvilket tilfælde dialyse er altid nødvendigt at redde et liv. Der er en effektiv måde at forbedre nyrefunktionen?

Her introducerer vi dig behandlingen, kinesisk medicin, den fokuserer på genoprettelsen af ​​nyrefunktionen. Kinesisk medicin kan fremme blodcirkulationen, udvide blodkarrene, forebygge betændelse, forbedre immunitet og reparere nyreskader og forværre fibrose. Således kan nyrerne have held til at genoplive sig selv. Følgelig kan nyresvigt styres for at forhindre forringelse. Dialyse effektivt undgås med kinesisk medicin behandling.

Sammenlignet med vestlig medicin, kinesisk medicin behandler nyresvigt fra roden til behandling af selve nyren. Men vestlige medicin fokuserer på de symptomer, som har flere effekter på at forbedre nyrefunktionen.

, Kinesisk medicin er således en god mulighed for patienterne at forbedre nyrefunktionen. Kinesisk medicin ikke kun behandling, men den består af:

- Circle of terapi

- En varm komprimere terapi

- Foot Bath Therapy

- Terapeutiske bade

- Enema terapi

- Oral kinesisk medicin terapi

- Moxibustion Therapy

Fra denne systematiske behandling, kan affald og giftstoffer i kroppen fjernes, hvilket gør nyresygdom er også forbedret. Desuden kan nyreskader repareres og nyrefunktion kan genoplive. I dette tilfælde bliver nyresvigt behandles effektivt, hvilket gør patienter har længere levetid og gladere. Patienter med nedsat nyrefunktion bør være at forsøge kinesisk medicin behandling. Ethvert spørgsmål eller mere information, kan du lægge en besked, send mail til asya.yue@mail.ru kontakte vores online læge til enhver tid. Svaret vil blive modtaget meget snart.