onsdag den 27. januar 2016

Forkæl kløende hud i 4 nyresygdom


Forkæl kløende hud i 4 nyresygdom

Forkæl kløende hud i 4 nyresygdom

Det 4-nyresygdom er karakteriseret ved alvorlige skader på nyrefunktionen. Kløende hud er altid på grund af høje niveauer af fosfor. Du kan finde nogle forslag til behandling af denne tilstand. Eventuelle spørgsmål, kan du kontakte os på Asya.yue@mail.ru.

Kost ændringer

Da dine fosfor højere end det normale område, er det nødvendigt at undgå eller i det mindste reducere fødevarer rige på fosfor, såsom nødder, frø, mælkeprodukter og bælgfrugter.

Du kan også sende en testrapport til os, og vores online-læge kan svare dig inden for 24 timer.

Forbedret nyrefunktion

Sunde nyrer kan fungere korrekt at fjerne overskydende mineraler, herunder natrium, kalium og fosfor. Derfor, for at kradse huden fra roden, jeg anbefale du tager den traditionelle kinesiske medicin (TCM), som er meget naturlig og effektiv for patienter nyresygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest almindeligt anvendte urte behandlinger i vores hospital, Sygehus Shijiazhuang nefropati. Denne eksterne applikation bruges på bilaterale områder af nyre (Shenshu akupunktur point). Med osmose og kapillar væske, kan effektive ingredienser trænge ind i nyre læsioner direkte. De kan udvide blodkarrene, reducere inflammation, og nedbryde den ekstracellulære matrix, hvilket øger blodcirkulationen. Således kan nyreceller opnå nok blod og ilt for at fungere godt.

Mens nyrerne ikke fungerer ordentligt, kan de opretholde elektrolytbalancen, og dermed vil huden kløe blive helt frigivet.

Endvidere kan vores naturlægemidler behandlinger beskytte og forbedre funktionen af ​​nyrerne, så patienter med stadium 4 CKD (kronisk nyresygdom) ikke vil udvikle nyresvigt i fremtiden.

Da patienter får behandling ovenstående?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er karakteristisk for vores behandling, og er kun tilgængelig i vores hospital. Vi tilbyder patienterne kommer til Kina til behandling. Hvis du er interesseret i det, kan du også tilføje min VK: Asyayue.