fredag den 22. januar 2016

Kinesisk urtemedicin til at hjælpe patienter med nedsat bækken cyste


Kinesisk urtemedicin til at hjælpe patienter med nedsat bækken cyste

Kinesisk urtemedicin til at hjælpe patienter med nedsat bækken cyste

Der er ingen tvivl om, at transaktionen er almindeligt anvendt til at fjerne store cyster af nyrebækkenet for patienterne. Ikke desto mindre kan det ikke gøre noget små cyster. Her vil vi introducere kinesisk urte omsorg, som ikke alene kan reducere cyste, men også at forbedre nyrefunktionen fundamentalt.

Nyrebækkenet cyste ejer også en enkel nyrecyste, som også er fyldt med væske. Når børsten af ​​lille størrelse, også asymptomatiske patienter og ingen behandling er nødvendig. Men sammen med det tidspunkt, den kontinuerlige tilsætning af væsken forårsager udvidelse af cyster, der forårsager smerte i ryggen, urin blod, hypertension, kompression eller obstruktion nyrebækkenet. Således til behandling af cyster i nyrebækkenet, er der to aspekter: På den ene side har vi til at komprimere store cyster på den anden side bør vi være i stand til at stoppe væksten af ​​små cyster.

Heldigvis, efter flere års forskning, fandt vi, at nogle kinesiske plantelægemidler har følgende funktioner: Den ene virkning er at øge permeabiliteten af ​​væggene i cyste væske taske understøtter reabsorption. Den anden, for at stoppe væsken fra påfyldning af nyrecyster. Og medicin omfatter:

1. Lalang Grass Rhizome

2. Mælkebøtte

3. jordstængler Sparganium

4. Asian Plantain

5. Ground bug

Alle lægemidler kan hjælpe hæmme aktiviteten af ​​cystisk foring celler, som er ansvarlig for at udskille cystisk væske. Uden nok væske taske, kan enhver form for cyster reducere gradvist. For at sikre effektiviteten af ​​plantelægemidler, er mere systematiske og effektive behandlinger er meget udbredt i nyre tjenester i Kina, samt mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, terapeutiske bade, Meykan sammensætning, akupunktur, fodbad, varm komprimere terapi etc. Fordi formlen for lægemidlet er forskellige fra person til person, er du foreslog at forlade de særlige betingelser i sygdommen og måder at kontakte form eller send os en mail asya.yue@mail.ru , VK: Asyayue, for at få en individuel behandlingsplan.