lørdag den 16. januar 2016

Nyresygdom med en kreatinin 1,84, er det slemt?


Nyresygdom med en kreatinin 1,84, er det slemt

Nyresygdom med en kreatinin 1,84, er det slemt?

Nyresygdom med en kreatinin 1,84, er det slemt? Generelt høje niveauer af creatinin indikerer, at nyrerne er beskadiget i en vis udstrækning, og jo højere indhold af kreatinin i nyren resulterende skader.

Hvad kan vi vide af kreatinin 1,84?

I klinikken, kreatinin 1,84 (167,96 mmol / l) betyder, at sygdommen er nu i den anden fase, en række 3-fase. til trin 2 af kronisk nyresygdom har let nedsat nyrefunktion med et fald i den glomerulære filtrationshastighed (GFR) var 60-89 ml / min.

Generelt ingen tydelige symptomer, der indikerer beskadigede nyrer. Fordi nyrerne har en meget stærk kompenserende funktion, og så de fungerer, selv hvis de ikke fungerer fuldt ud. Højt kreatinin, blod i urinen, proteinuri, og andre vil finde, at de er i en anden fase af kronisk nyresygdom.

Creatinin 1.84 Det menes, at tilstanden af ​​mildt nedsat nyrefunktion, hos en patient med denne betingelse, bør du også være meget opmærksom på det. Ellers kan din sygdom gå værre.

Således, i dette tilfælde, bør du tage en ordentlig behandling straks, så, at stoppe udviklingen af ​​sygdommen, endda vende det.

Hvilken behandling er nyttig til at øge funktionen af ​​nyrerne?

Kinesiske urter er nyttige til forbedring af nyrefunktionen hos reparation af nyreskade og ernæring for nyreskader. Hele processen ikke give bivirkninger som alle kinesiske plantelægemidler kommer fra naturen. Desuden kan det helbrede sygdommen i opløbet. Så for folk, der er i de tidlige stadier, kan de få en chance for at vende det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213