lørdag den 23. januar 2016

Hvordan til at behandle nyresygdomme og høj kreatinin, undgå dialyse


Hvordan til at behandle nyresygdomme og høj kreatinin, undgå dialyse

Hvordan til at behandle nyresygdomme og høj kreatinin, undgå dialyse

En af mine slægtning fik nyresygdom, og hans kreatinin niveau er højt nok, lægen bad ham om at dialyse, men han nægtede. Jeg vil gerne vide, hvad der skal behandles, ud over sin dialyse?

Generelt for en patient med høje niveauer af kreatinin skal tage dialyse, så de kan få deres symptomer er lettet. Men for den patient, der ikke kan modtage dialyse eller ikke ønsker at tage dialyse kinesisk medicin kan være et godt valg for dem.

Som kinesiske patienter nyresygdom medicin Hjælp med høj kreatinin niveauer?

Faktisk kan den kinesiske medicin reducere det høje niveau af kreatinin til forbedring af nyrefunktionen.

Kinesisk medicin her, jeg nævnte ikke blot refererer til en enkelt behandling, en serie af behandling, der er baseret på traditionel kinesisk medicin urt. Disse procedurer er ikke adskilt under behandlingen, vil de arbejde sammen for at opnå den ønskede terapeutiske virkning.

Den mest berømte er de første syv behandling TCM behandling, de cyklus af terapi, komplet bad Therapy, Oral kinesisk medicin terapi, lavement terapi fodbad, moxibustion terapi og varm komprimere terapi. Hver af disse behandlinger har sine egne karakteristika, så under behandlingen lægen arrangerer forskellige fra patientens behandling. Men ligegyldigt hvad behandling lægen vælger for dig, det ultimative mål er ikke at give dig en god prognose.

Hvis du ønsker at lære mere om kinesisk medicin eller ønsker at behandle nyresygdom uden dialyse, kan du sende e-mail til os eller kontakte straks vores læge på WhatsApp / Viber, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779