lørdag den 23. januar 2016

Diagnose af nyresvigt


Diagnose af nyresvigt

Diagnose af nyresvigt

Hvor akut nyresvigt diagnosticeres?

Hvis du allerede er på hospitalet, kan tests udført til andre formål finde deres nyresvigt; hvis du ikke er på hospitalet, men der er tegn på nyresvigt, vil din læge bede om dine symptomer, du tager medicin og tests, som du har gjort. Symptomerne kan bidrage til at angive årsagen til problemet med nyrerne.

Som kronisk nyresygdom diagnosticeret?

Diagnosen kronisk nyresvigt bekræftes af blodprøver måler akkumuleringen af ​​affald i blodet. BUN, kreatinin og glomerulær filtration er rutinemæssige blodprøver anvendes til at måle akkumuleringen af ​​affaldet i blodet. glomerulære filtrationshastighed er den hastighed, hvormed blodet filtreres gennem nyrerne og kan beregnes på basis af håndtaget kreatinin, alder, køn og race. Kreatinin og urea kvælstof stigning i glomerulære filtrationshastighed falder.

Kan gøres urinanalyse at måle mængden af ​​protein eller elektrolytkoncentration, at påvise tilstedeværelsen af ​​unormale celler. For almindelige mennesker, har det ingen protein eller blot en smule af protein i urinen, så urinprotein er unormal og kan være et tegn på, at nyrerne er blevet beskadiget. Unormal akkumulering af celler røde og hvide blodlegemer kaldet afstøbninger kan ses i urinen med nyresygdom. Støbt type i urinen kan bidrage til at vise, at den type nyresygdom kan være til stede. Hvorvidt nyrer kan tilstrækkeligt kontrollere blod filter og kan afgøres ved at sammenligne koncentrationen af ​​elektrolytter i blodet og urinen.

Andre test bruges til at diagnosticere den type nyresvigt. Nyrebiopsi anvender en tynd nål gennem huden til at placere nyrerne til at modtage de dele væv til undersøgelse under et mikroskop. Abdominal ultralyd kan anslå størrelsen af ​​nyrerne, og kan afgøre, om enhver forhindring.

Der er nogle specifikke tests, som kan Diagnose af nyresvigt mere præcist, såsom Serumβ-2-mikroglobulin, Cystatin-C, retinol-bindende protein, homocystein, urin immunoglobulin G, urin osmotisk tryk, og så videre.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779