fredag den 15. januar 2016

Niveauet af GFR steg 50-54, betyder det, nyresygdom går godt?


Niveauet af GFR steg 50-54, betyder det, nyresygdom går godt

Niveauet af GFR steg 50-54, betyder det, nyresygdom går godt?

Niveauet af GFR steg 50-54, betyder det, nyresygdom går godt? Typisk øger GFR indikerer sygdommen skrider godt frem. Men i virkeligheden er der mange faktorer, der kan påvirke niveauet af GFR, så vi er nødt til at diagnosticere det fra alle sider.

Som vi alle ved, nyresygdom har fem faser, på forskellige stadier, forskellige niveauer af GFR. GFR, glomerulære filtrationshastighed, er den bedste værdi for at angive nyrefunktion. Hvis du ønsker at kende deres GFR, kan din læge hjælpe dig, og analysere, hvad nyresygdom du har. Det er vigtigt for læger at træffe det rigtige behandling plan.

Hvad er GFRa

GFR (glomerulær filtrationshastighed), betyder det, at hvor godt dine nyrer filter affald fra blodet, og det kan estimeres ved at måle serum-kreatinin.

For folk, der har GFR under 60, de er i en 3-trins nyresygdom, er det et vigtigt skridt. For folk, der er på dette tidspunkt, var deres nyrer moderat beskadiget, således at behandlingen skal tages straks for at undgå værre sygdom. Hvis venstre ubehandlet, vil sygdommen komme ud af kontrol og udvikle sig til en fjerde etape eller 5-trins hurtigt, brug for folk til at tage dialyse eller nyretransplantation.

Alle ovenstående, ved vi, at vi skal gøre yderligere diagnose at vide præcis, øget glomerulær filtrationshastighed på 50 til 60, hvilket indikerer sygdommen går godt eller ej, men uanset hvor, det tredje trin er en reversibel scene.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213