fredag den 15. januar 2016

Naturlige måder at vende tilstand af kronisk nyresygdom med en kreatinin 5,67


Naturlige måder at vende tilstand af kronisk nyresygdom med en kreatinin 5,67

Naturlige måder at vende tilstand af kronisk nyresygdom med en kreatinin 5,67

Kronisk nyresygdom er en progressiv tilstand, hvor nyrerne kan resultere i patienter yderligere affald og giftstoffer ophobes i blodet. Høj kreatinin på 5,67 er kun et resultat af lav nyrefunktion. Kan naturlige måder at vende kronisk nyresygdom med en kreatinin på 5,67. Eventuelle spørgsmål, kan du konsultere vores online-læge.

Kreatinin er et affaldsprodukt af metabolismen af ​​muskler, der udledes fra kroppen via nyrerne. Øget serumkreatinin skyldes ofte enten afvise nyre udskillelse beløb eller øget kreatinin. Derfor bør naturmedicin til lavere kreatinin af 5,67 start med to aspekter: øget kreatinin udskillelse og reducerer dannelsen af ​​kreatinin.

1. Begræns dit indtag af kød

Typisk kød omfatter kreatin, kreatinin, som er kilden, men hvis alt for mange patienter spiser kød, hvilket vil øge serumkreatinin og byrde for nyrerne. I nogle tilfælde kan en vegetarisk kost at forsinke progression af nyresygdom og at reducere høje niveauer af kreatinin i en vis grad.

2. Undgå træthed og fysisk stress

Kreatinin produceres under metabolisme af muskler og træthed anstrengende motion, hvilket øger niveauet af aktiviteten af ​​patienterne kunne stimulere musklerne til at producere mere kreatinin. Hvis patienter ønsker at beskytte deres nyrer og omvendt kreatinin 5,67, skal de reducere niveauet af aktivitet og undgå træthed.

3. Drik urtete

Nogle urtete har den fordel at øge diurese og glomerulær filtration. Jo større nyrerne filtrerer hvert minut, serumkreatinin at reducere patienterne. Det vil sige, kan patienter med kronisk nyresygdom være at vælge den rigtige urtete til at drikke en kop hver dag.

4. Er der en medicineret bad og fodbad

Både medicineret bad og fodbad kan forbedre blodcirkulationen i hele kroppen, så blodgennemstrømningen i nyrerne er også steget. Derefter nyrerne kan fjerne flere kemikalier affald og kreatinin fra kroppen.

Faktisk kan mange andre naturlægemidler også bidrage til at vende kronisk nyresygdom og høje niveauer af kreatinin. For at finde ud af mere om dem, kan du efterlade en besked herunder eller email asya.yue@mail.ru .