lørdag den 23. januar 2016

Behandling af hævede ben og mindre urin på scenen 4 kronisk nyresygdom


Behandling af hævede ben og mindre urin på scenen 4 kronisk nyresygdom

Behandling af hævede ben og mindre urin på scenen 4 kronisk nyresygdom

Det er meget almindeligt, at patienter på stadium 4 kronisk nyresygdom har symptomer på hævelse. Alvorligt beskadiget nyrer kan ikke fjerne overskydende væske, der forårsager hævelse. Her er nogle forslag om behandling af hævelse af benene og mindre urin på scenen 4 CKD.

Begrænse forbruget af flydende kost

For meget væske vil føre til åndenød, en nødsituation, som kræver øjeblikkelig lægehjælp. Hvor mange patienter er nødt til at drikke vand hver dag afhænger af diurese. For eksempel, hvis patientens urin løber 500 ml / dag i 24 timer, kan han drikke vand på 1000 ml / dag.

I mellemtiden skal patienterne også reducere natrium i kosten. Den holder også patienten fra tørst, og forhindrer din krop fra at holde ekstra væske.

Du kan sende en testrapport i mailen Asya.yue@mail.ru os og vores læge kan hjælpe dig med at analysere det og give dig en detaljeret forslag.

Behandlinger for patienter med CKD stadie 4

For det første skal patienterne finde årsagen til skader på nyrerne. Almindelige årsager nyreskader omfatter diabetes, forhøjet blodtryk og infektioner. Faktisk, uanset hvad den direkte årsag til nyreskader, den vigtigste årsag er iskæmi og hypoxi.

For det andet vil jeg anbefale, at patienter med kronisk nyresygdom i etaper 4 at tage traditionel kinesisk medicin (TCM). I vores hospital, Hospital Shijiazhuang nefropati, har vi en holistisk urte behandlinger, herunder oral medicin og eksterne applikationer. Her vil jeg gerne benytte mikro-kinesisk medicin Osmotherapy som et eksempel til at forklare, hvordan traditionel kinesisk urt forbedrer funktionen af ​​nyrerne.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern terapi, der bruges på områder af bilaterale nyre (Shenshu akupunkturpunkter). Med osmose og gennemtrængende væsker, kan effektive ingredienser trænge ind i nyre læsioner direkte. De har den funktion at udvide blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedværdigende ekstracellulære matrix, der stiger mest hele omsætning. Således kan nyrevævet opnå nok blod og ilt for at fungere korrekt. Mens nyrerne ikke kan arbejde ordentligt, kan overskydende væske fjernes naturligt, og hævelse af benene kan være fuldt frigivet.