lørdag den 16. januar 2016

Hvilken behandling er bedst for nyresvigt, bortset dialyse


Hvilken behandling er bedst for nyresvigt, bortset dialyse

Hvilken behandling er bedst for nyresvigt, bortset dialyse

Hvilken behandling er bedst for nyresvigt, undtagen for dialyse? Som vi alle ved, nyresvigt er den sidste fase af nyresygdom, er det vanskeligt at helbrede. Uden god regeringsførelse, vil det påvirke patientens liv på mange måder. Desuden kan det sætte patientens liv i fare. Dialyse er den mest almindelige måder at behandle sygdommen, men det er ikke den bedste metode til behandling.

Hvorfor dialyse er ikke den bedste behandling for patienten af ​​nyresvigt?

Dialyse er den hurtigste måde, der kan rense giftstoffer fra kroppen del, kan det erstatte nogle af de indfødte nyrefunktion, at reducere niveauet af kreatinin er midlertidig, men det kan ikke helbrede nyresygdom og gendanne beskadigede glomeruli.

Dialyse også forårsage mange bivirkninger såsom træthed, muskelkramper, kløe og infektion. Desuden vil det påvirke hjerte, der vil medføre visse hjertesygdomme, således fare for patientens liv.

Hvilken behandling er bedst for nyresvigt, undtagen for dialyse?

Faktisk behandling Top Seven række behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, er der syv forskellige behandlinger deri, og hver af dem har sine egne karakteristika i behandling nyresygdom. Samarbejde med hinanden, kan de vel overvåge nyresygdom. Hvis patienten kan få denne systematiske behandling i tide, kan de betale deres sygdom, så de kan få en chance for at leve et liv uden dialyse.

Top Syv behandlinger omfatter varm komprimere terapi, fodbad terapi bad kinesisk medicin, moxibustion terapi, Oral kinesisk medicin behandling, den cyklus af terapi og lavement terapi. Hvis du er interesseret i disse behandlinger for nyresvigt, eller ønsker at leve uden dialyse kvalitet, kan du sende os en e-mail eller lægge en besked nedenfor, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213