mandag den 11. januar 2016

Creatinin 6.8 med nyresygdom, hvilken behandling der er bedst for mig

Creatinin 6.8 med nyresygdom, hvilken behandling der er bedst for mig
Creatinin 6.8 med nyresygdom, hvilken behandling der er bedst for mig

Jeg er en patient af nyresygdom og min kreatinin niveauer steget til 6,8, lægen sagde, at jeg er nødt til at tage dialyse, men jeg kan ikke lide det. Jeg vil gerne vide er der nogen anden mulighed for mig? Hvilken behandling er bedst?

Hvad betyder det kreatinin 6.8?

I klinikken, niveauet af kreatinin er en indikator for nyrefunktionen, værdien af ​​denne, ved vi, hvor langt sygdommen er og hvor meget nyrefunktion tilbage.

I klinikken, kreatinin 6.8 betyder, at sygdommen er nu i 4. etape af kronisk nyresygdom, og der er netop forladt mindre end 30% af nyrefunktionen kan fungere normalt. Uden god kontrol, vil sygdommen udvikle sig i det 5. nyresygdom, det vil sige, slutstadiet nyresvigt, som er livstruende sygdom, bør folk tage dialyse eller nyretransplantation.

Hvilken behandling er bedst for en patient med nyresygdom kreatinin 6.8?

I fortiden, er der ingen god måde at forhindre progression af sygdommen, det eneste folk kan gøre, er at forsinke det. Således for patienter med en kreatinin på 6,8, har de intet andet valg end at dialyse, men nu er der nogle unikke behandlinger, der kan hjælpe folk til at undgå dialyse. Disse behandlinger er baseret på traditionel kinesisk urt medicin, og kan effektivt behandle sygdommen på kort tid. Desuden kan det løse problemet ved roden af ​​nyrerne.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de mest effektive metoder til behandling af nyresygdom, der er mange slags urter i det, så under behandlingen, vil lægerne arrangere en række urter, afhængigt af patientens tilstand, således at der opnås den ønskede terapeutiske virkning. Samarbejdet med andre behandlinger, kan det løse problemet ved roden af ​​nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213