fredag den 15. januar 2016

Naturlige metoder til behandling af nyresvigt hos ældre


Naturlige metoder til behandling af nyresvigt hos ældre

Naturlige metoder til behandling af nyresvigt hos ældre

Nyresvigt er en alvorlig sygdom, der påvirker sundhed mange ældre mennesker. Nyresygdomme forværret i den afsluttende fase, kan de tilbudt at gøre dialyse eller nyretransplantation. Men ældre patienter normalt ønsker at søge nogle naturlige behandlinger til at erstatte hæmodialyse.

Fordi nyresvigt er den sidste fase af kronisk nyresygdom, skal patienterne være lider af forskellige symptomer og komplikationer. I dette tilfælde kan nogle behandlinger endda spare nogle nyrepatienter, men ikke alle patienter kan have gavn af disse behandlinger.

Når naturlige terapier er nyttige for nyresvigt hos ældre? Bly er en afgørende faktor i nyrepatienter og diurese. Jo højere deres nyrefunktion og endnu mere urin, jo større chance har de for at redde deres nyrer.

Hvis patienter stadig tror, ​​nyrefunktion og diurese, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, blod rensning terapi af blod er værd at prøve. Begge disse to behandlinger kan bidrage til at fjerne kemisk affald fra kroppen, udvide blodkarrene, øge i den renale blodgennemstrømning og inducerer selvreparerende systemets iboende nyreceller. Alle disse effekter gør terapeutiske forringet, men ikke døde celler kan fremstilles ved reduktion af nyrerne gradvist. Efter at cellerne var vendt tilbage til arbejde, som regel den generelle sundhedstilstand patienter kan forbedres meget.

Men hvis patienterne har ingen nyrefunktion, de to ovennævnte behandlinger vil ikke effektivt behandle patienter nyresygdom. I dette tilfælde, hvor ældre patienter er tilbageholdende med at tage dialyse eller nyretransplantation, kan de blive foreslået at gøre stamcelleterapi. Stamceller kan differentiere til nye celler til erstatning døde nyrer og nyrer filter blodlegemer, at regulere det indre miljø.

Staterne patienterne bestemme deres behandlingsplan. For at få en detaljeret behandling anbefales at fortælle os mere e Asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asyayue).