fredag den 22. januar 2016

Hvilken slags medicin kan meget vel være genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i 5. nyresygdom


Hvilken slags medicin kan meget vel være genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i 5. nyresygdom

Hvilken slags medicin kan meget vel være genopbygningen af ​​beskadigede nyrer i 5. nyresygdom

Nyresvigt er en almindelig, men alvorlig sygdom, der normalt påvirker alle andre organer. Homøopati er baseret på loven om lighed er normalt bruges til behandling af slutstadiet nyresvigt, især i Indien. Er nyresvigt for at opnå tilbagebetaling af homøopatisk medicin? Du kan sende e Asya.yue@mail.ru, at få gode tilbud.

Hvad er nyresvigt?

Kronisk nyresvigt er en progressiv beskadiget nyrerne evne til at fjerne affaldsstoffer, for at opretholde elektrolyt og koncentrere urinen. Hvis nyrefunktionen er mindre end 15%, vi kalder det nyresvigt i det 5. trin.

Almindelige symptomer på nyresvigt

Fordi nyrerne ikke er i stand til at fungere ordentligt, skal patienterne står over for en række symptomer og problemer omfatter:

- Træthed og generel syg følelse

- Kvalme og opkastning

- Væskeophobning og hævelse

- Ændringer i vandladning

- Anæmi

- Inkonsekvent ånde

- Forhøjet blodtryk

Homøopati behandling til patienter med nedsat nyrefunktion i 5. etape

Skaberen af ​​denne terapi fastholder behandling homøopati behandler patienter med nedsat nyrefunktion, i almindelighed og narkotika er udvalgt efter en grundig undersøgelse og en korrekt diagnose. Teorien om denne behandling, "som kur som behandling." Det er alt, hvad der forårsager symptomerne hos patienter, og behandle disse symptomer.

Af ovenstående analyse, kan vi vide, patienter med nyresvigt har også en masse af symptomer. Selv om homøopati er effektiv i behandlingen af ​​nyresvigt, han kan gøre er at lindre symptomerne af patienterne, men også for de berørte nyreceller, kan det ikke gøre noget.

Sådan vende nyreskader, hvis homøopati ikke virker?

Så homøopati kan behandle nyresvigt fra roden, bør patienterne tage nogle andre behandlinger. For eksempel blod rensning, som kan udvide blodkarrene i hele kroppen for at øge blodgennemstrømningen i nyrerne, tilsæt nødvendige næringsstoffer i blodet, og for at forbedre selvreparerende system nyrerne. Derefter kan de beskadigede nyreceller modtage opsving gradvist. Forhåbentlig kan flere og flere patienter med nyre blive frelst fra ledelsen af ​​den online læge.