torsdag den 28. januar 2016

Immunterapi behandling af IgA nefropati


Immunterapi behandling af IgA nefropati

Immunterapi behandling af IgA nefropati

Han sagde, at immunterapi er effektiv behandling af IgA nefropati, kan det hjælpe patienten får en chance for at leve som en normal person. Så er det sikkert?

Den tilsvarende IgA nefropati nyreskade, primært som følge af immunkompleks (IgA) inden for nyrerne mesangial område. din tilstand Behandlingen vil fokusere på to aspekter. Et fald i kreatinin niveauer. selvom du ikke har modtaget dialyse, er creatinin blevet meget høj. En anden ville være at gå på kompromis de deponerede immunkomplekser. Lige faldt creatinin eller styre inflammatoriske respons uden at rydde disse deponerede immunkomplekser er usandsynligt at forhindre yderligere fald i nyrefunktionen.

Som immunterapi behandling af IgA nefropati?

Immunterapi, som sigter mod at reparere beskadigede nyrer og gendanne det medfødte immunsystem af det menneskelige legeme. Det ser ud til, at immunterapi bringer nyt håb for patienter med nyresygdom. Immunterapi indebærer seks trin:

Den immun diagnose, immun clearance immun blokering, immuntolerance, immun justering og immune beskyttelse.

For disse seks trin, kan denne terapi hjælpe en patient IgA nefropati, nyrelidelse at fastsætte og beskytte den resterende nyre fra yderligere skader.

Under behandlingen, læger også organisere andre behandlinger, for eksempel til Micro-kinesisk medicin Osmotherapy samarbejde med det på en sådan måde, at opnå den ønskede terapeutiske virkning. Forskellige patienter har forskellige symptomer og sygdomstilstanden, så lægerne gøre en anden behandlingsplan for patienten. Hvis du ønsker at vide, hvad behandlingen vil være bedst for dig, kan du efterlade en besked til os med oplysninger om sygdomstilstanden, efter at være blevet analyseret, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at vide mere information om immunterapi eller har brug for hjælp i behandling IgA nefropati, kan du sende e-mail til os eller straks kontakte vores læge på WhatsApp / Viber, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779